top of page

Verisure Hälytysjärjestelmä: Turvapalvelut kotiin ja yrityksiin

Esittelemme ja myymme Verisuren huippuluokan hälytysjärjestelmät, jotka suojaavat kotiasi 24/7.

Miksi valita Verisure hälytysjärjestelmä?

Kotisi tai yrityksesi turvallisuus on meille tärkeää, Verisuren hälytysjärjestelmä tarjoaa seuraavat edut:

Verisure hälytysjärjestelmä

Kuvassa Roope ja Ella, jotka tekevät Luminurtsin kautta tilatut turvakartoitukset! Turvakartoitus (0€)
Tuet samalla paikallista yrittäjyyttä!

  1. Kattava turvaus: Verisuren hälytysjärjestelmä suojaa varkailta, tulipaloilta, vesivahingoilta ja auttaa läheisturvaan liittyvissä hätätilanteissa.

  2. Älykäs teknologia: Verisure käyttää viimeisintä älyteknologiaa, joka mahdollistaa kauko-ohjauksen ja reaaliaikaisen seurannan. Verisuren oma tuotekehitys on Ruotsissa.

  3. 24/7 Valvonta: Hälytykset tulevat suoraan Verisuren omaan hälytyskeskukseen, joka on valmiina ksäittelemään hälytyksen ja ohjaamaan oikean avun paikalle vuorokauden ympäri.

  4. Helppo asennus ja käyttö: Asennus on nopeaa ja vaivatonta. Verisuren ammattilainen hoitaa asennuksen ja auttaa sen käyttöönotossa ja päivittäisessä käytössä. Hälytysjärjestelmän voi kytkeä päälle koodilla tai näyttämällä vain avaimenperää käyttönäppäimistöön. Sopii siis myös perheen pienimmille.

Luminurtsi Yhtiöt Oy - Verisure myyntipartneri

Luminurtsi Yhtiöt Oy toimii luotettavana hälytysjärjestelmien myyntipartnerina. Vaikka erikoistumme kiinteistönhuoltoon ja pihatöihin, olemme laajentaneet palveluvalikoimaamme vuodelle 2023. Haluamme tarjota Verisure hälytysjärjestelmällä lisäturvaa koteihin ja yrityksiin. Hoidamme päivittäin useita pihoja ja olemme huomanneet, että vielä todella moni koti ja yritys on suojaamatta. Tavoitteenamme Verisuren myyntipartnerina on siis parantaa kotejen ja yritysten turvallisuutta ja kasvattaa liiketoimintaamme monipuolisilla palveluilla. Pyrimme tarjoamaan kiinteistöille kokonaisvaltaiset palvelut, niiden hoidosta turvallisuuteen.

Turvakartoituskäynti

Haluatko tietää, miten Verisure hälytysjärjestelmä voi parantaa kotisi tai yrityksesi turvallisuutta?

Entä, mitä maksaa hälytysjärjestelmä?

Kaikki nämä ja paljon muuta selviää ilmaisella turvakartoituksella, jonka Verisuren myyntipartnerit Roope ja Ella tulevat tekemään. Autamme sinua suunnittelemaan parhaan suojan tarpeisiisi. Jokainen koti ja yritys on erilainen, joten ennen hinnan laskemista täytyy räätälöidä kodin tai yrityksen tarpeet ja rakentaa niiden mukainen sopiva paketti. 

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata veloituksettoman turvakartoituksen, ole yhteydessä meihin:

044 314 0090, Roope Kauravaara

040 9679780, Ella Yli-Hongisto

Verisuren logo

Saat meihin yhteyttä suoraan täyttämällä lomakkeen ->

Kiitos viestistäsi, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

bottom of page