top of page
Pihatyö lahjakortti

Osta ystävälle pihatyö lahjakortti ja helpota hänen työtään esimerkiksi kevään pensasaidan leikkauksessa tai kesän ruohonleikkuissa. Tärkeintä on muistaa ystävää tai tuttua ja helpottaa arkea!

Lisätietoa pihatyö lahjakortista: 

Nyt voit ostaa lahjaksi jotain sellaista, mikä tulee varmasti käyttöön ja on hyödyllinen sen saajalle!  Pihatöitä on paljon ja myös loma-aikoina moni stressaa sitä, missä kunnossa oma piha on. Nyt voit helpottaa ystäväsi tai läheisesi elämää ja antaa parhaan lahjan.

 

Luminurtsi tekee pihatöitä ympäri vuoden omalla ammattikalustollaan. Meillä on ammattitaitoinen tiimi, joka hoitaa työt Keski-Uudellamaalla ja Jyväskylässä. Hoidamme pihatyöt niin kotitalouksille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin. 

Esimerkki pihatöitä: 

Lumityöt (lumikolalla), ruohonleikkuu, ojien trimmaus-ja raivaustyöt, pensaiden leikkaus, rännien puhdistus, pihalaattojen puhdistus ja pesu, kaatopaikkakeikat, maalaustyöt, terassien öljyämiset, puunkaato ja erilaiset istutukset. 

Saat lahjakortin sähköpostiisi tilaamalla sen tästä!

Kiitos, olemme sinuun pian yhteydessä!

Mitä lahjakortti maksaa?

 

Lahjakorttiin voit itse valita tuntimäärän, jolla lahjakortin saaja voi tilata töitä. Tämä tarkoittaa sitä, että teemme sinun maksamallasi lahjakortilla sen saajalle työt veloituksetta  lahjakorttia vastaan.

Tuntityöhintamme on 54,90€/h (per. työntekijä) sis. alv 24%. Minimilaskutus on käynniltä 1h, eli lahjakortille voi ostaa aikaa minimissään yhden tunnin verran. 

Laskutamme lahjakortin ostajaa hänen valitseman tuntimäärän mukaisesti. Yhden tunnin lahjakortti maksaa sen ostajalle siis 54,90€ sis. alv 24%.

bottom of page