top of page
Pensaan leikkaus_edited.png

Pihatyöt -
Tuusula & Kerava & Järvenpää & Vantaa & Helsinki

Selaa kuvia tekemistämme pihatöistä 

Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, taloyhtiöt ja yritykset

Pihatyöpalvelut:

Tarjoamme laajan valikoiman pihatyöpalveluja Tuusulan, Keravan, Järvenpään, Vantaan ja Helsingin alueella. Erikoisosaamisemme kattaa seuraavat palvelut: 

Nurmikon leikkaus - Tuusula, Kerava, Järvenpää, Vantaa, Helsinki

Nurmikon Leikkaus: Teemme nurmikon leikkaukset käyttäen sekä ajettavia että työnnettäviä ruohonleikkureita, varmistaen nurmikon tasaisen ja terveen kasvun. Säännöllinen nurmikon leikkaaminen tukee nurmikon tiheää ja tasalaatuista kasvua, parantaa sen kykyä sietää stressiä ja sairauksia, sekä edistää vahvempien juurien kehittymistä. Nurmikon leikkaaminen on erityisen tärkeää kasvukauden aikana keväästä syksyyn, jolloin ruoho kasvaa aktiivisesti. Tutustu tekemiimme nurmikon leikkaus paketteihin ->

Pensasaidan leikkaus - Tuusula, Kerava, Järvenpää, Vantaa, Helsinki

Orapihlaja-aitojen, aronia-aitojen, hernepensasaitojen ja muiden pensasaita lajien leikkaukset: Suoritamme pensasaitojen leikkaukset kokemuksella ja ammattilaisten työvälineillä. Käytämme Stihl polttomoottorikäyttöisiä pensasleikkureita sekä akkupensasleikkureita, jotka ovat varustettu teleskooppi mahdollisuuksilla. Meiltä onnistuu myös tarvittaessa siis korkeidenkin pensasaitojen leikkaukset, jolloin yleensä apuna käytämme vielä tikkaita tai telineitä. Lopuksi huolehdimme myös pensasaitojen leikkauksesta aiheutuneiden jätteiden poisviennistä isolla kuomullisella peräkärryllä! Lue lisää pensasaidan leikkauksesta->

Kuusiaidan leikkaus | Tuija-aidan leikkaus - Tuusula, Kerava, Järvenpää, Vantaa, Helsinki

Luminurtsi tarjoaa huolellista ja ammattitaitoista kuusiaidan ja tuija-aidan leikkauspalvelua. Käytämme parhaita saatavilla olevia työkaluja ja tekniikoita, jotka on opittu satojen leikattujen aitojen kokemuksella. Tiimimme ammattilaiset takaavat, että leikkauksen jälkeen aitasi näyttävät kauniilta ja edistävät kasvien terveyttä. Lisäksi huolehdimme kaikista leikkaamisen jälkeisistä vaiheista, kuten jätteen poiskuljetuksesta, varmistaen pihallesi siistin ja viimeistellyn ilmeen.

Pensasaidan alasleikkaus - Tuusula, Kerava, Järvenpää, Vantaa, Helsinki

Suoritamme kaikenlaiset raivaustyöt käyttäen Husqvarnan huippuluokan raivaussahoja. Pensasaidan alasleikkaus ns. "uudistusleikkaus" on syytä tehdä, kun pensasaita on vanha ja ränsistynyt tai se on päässyt kasvamaan liian suureksi. Tällöin pensasaita leikataan noin 15-20 cm "tapeiksi". Yleensä pensasaidan alasleikkaus on hyvä tehdä aikaisin keväällä tai myöhempään syksyllä.:

Nurmikon trimmaus - Tuusula, Kerava, Järvenpää, Vantaa, Helsinki

Nurmikon trimmaus sisältää trimmaukset liiallisesta kasvillisuudesta nurmikon reunoilta ja vaikeasti saavutettavista. paikoista, kuten puunrunkojen ympäriltä ja kukkapenkkien reunoilta tai ojista. Käytämme huippuluokan trimmausvälineitä, jotka varmistavat tarkan ja tehokkaan leikkuun. Nurmikon trimmaus takaa, että pihasi näyttää aina viimeistellyltä ja hyvin hoidetulta. Lue lisää pihan hoitosopimuksesta ->

Puunkaato - Tuusula, Kerava, Järvenpää, Vantaa, Helsinki

Jokainen puunkaatoprojekti suoritetaan meillä huolellisesti, ottaen huomioon ympäristö ja turvallisuus. Hoidamme puunkaadon yhteydessä myös puiden karsiminen ja pilkkomisen haluttuun kokoon. Kaikki toimintamme, mukaan lukien puunkaato, on kattavasti vakuutettu, mikä takaa mielenrauhan sekä meille että asiakkaillemme. Valitessasi meidät, voit luottaa siihen, että puunkaadon kaikki aspektit hoidetaan ammattimaisesti ja vastuullisesti.

Polttopuiden tekeminen | Polttopuiden pinoaminen - Tuusula, Kerava, Järvenpää, Vantaa, Helsinki

Tarjoamme kattavan polttopuiden teko- ja pinoamispalvelun. Tiimimme hoitaa kaiken alkaen puiden kaatamisesta ja karsimisesta aina niiden pilkkomiseen sopivan kokoisiksi klapeiksi. Käytämme tehokkaita menetelmiä ja työkaluja, jotka takaavat nopean ja turvallisen työnkulun. Lopuksi pinoamme polttopuut siististi, valmiina käyttöösi. Palvelumme varmistaa, että saat laadukkaat polttopuut vaivattomasti, ilman ylimääräistä työtä ja huolta.

Kukkapenkin perustaminen - Tuusula, Kerava, Järvenpää, Vantaa, Helsinki

Autamme sinua luomaan ja ylläpitämään kukkapenkkejä ja muita istutusalueita. Lisäksi hoidamme istutustyöt ja niiden vuosittaisen ylläpidon. Hoidamme myös kaupasta erikseen sovitut materiaalit puolestasi. Esimerkiksi uuden mullan ja puuhakkeet sekä tiilet voimme hoitaa puolestasi tontille!

Pihalaattojen puhdistus - Tuusula, Kerava, Järvenpää, Vantaa, Helsinki

Pihalaattojen puhdistuksessa käytämme laattaharjaa ja painepesuria. Harjaamme pois hiekoitushiekat ja muun lian sekä painepesurilla voimme poistaa pinttyneemmän lian ja sammaleen. Lisäksi saumaharjakoneella tai trimmerillä puhdistamme laattojen välit niin perusteellisesti kuin haluat. Näiden toimipiteiden avulla pihalaatat ja käytävät saadaan ylläpidettyä siistin näköisinä!

Pihakivien saumaus - Tuusula, Kerava, Järvenpää, Vantaa, Helsinki

Pihakivien saumaus uudistaa ja suojaa pihakiveyksiäsi. Tämä hidastaa rikkaruohojen kasvua kivien välissä ja parantaa kiveysten ulkonäköä. Useissa kohteissa olemme käyttäneet saumaushiekkaa, jonka olemme levittäneet pihakivetyksien väliin. Hoidamme työn alusta loppuun eli käymme myös hakemassa tarvittavat hiekat niin halutessasi!

Rikkaruohojen kitkentä - Tuusula, Kerava, Järvenpää, Vantaa, Helsinki

Rikkaruohojen kitkentä on tärkeä osa puutarhan ja piha-alueiden ylläpitoa, mikä edistää kasvien terveyttä ja ylläpitää alueiden esteettisyyttä. Säännöllinen rikkaruohojen poisto auttaa välttämään ei-toivottujen kasvien leviämisen, tukee hyödyllisten kasvien kasvua ja edesauttaa ravinteiden sekä veden tasapainoista jakautumista maaperässä. Kitkentä on erityisen olennaista keväisin ja kesäisin, kun kasvuolosuhteet ovat optimaaliset rikkaruohojen nopealle leviämiselle. Säännöllinen rikkaruohojen kitkentä varmistaa, että puutarhasi ja piha-alueesi pysyvät terveinä ja kauniina koko kasvukauden ajan.

Haravointi - Tuusula, Kerava, Järvenpää, Vantaa, Helsinki

Haravointi on olennainen osa pihan hoitoa, joka edistää nurmikon ja kasvien terveyttä sekä pitää alueet siistinä. Haravointi auttaa ilman ja veden virtauksessa maaperään, ehkäisee tautien leviämistä ja tuholaisten esiintymistä. Haravointi on erityisen tärkeää syksyllä, kun suuri määrä lehtiä putoaa maahan, sekä keväällä valmisteltaessa maata uudelle kasvukaudelle.

Rännien puhdistus - Tuusula, Kerava, Järvenpää, Vantaa, Helsinki

Puhdistamme sadevesikourut lehdistä, oksista ja muusta roskasta, varmistaen veden sujuvan virtauksen ja estäen tukkeutumiset. Säännöllinen rännien puhdistus suojaa rakennustasi vahingoilta ja pitää sadeveden ohjautumisen hallinnassa. Rännien puhdistukseen käytämme teleskooppi puhdistajaa sekä pitkiä tikkaita tietysti turvallisuus huomioon ottaen.

bottom of page