top of page

Koti on paikka, jossa haluamme tuntea olomme turvalliseksi ja suojatuksi. Laadukas hälytysjärjestelmä tuo kotiin turvaa ja rauhaa. Kysyimme turva-asiantuntijalta, Asko Kauravaaralta, miksi hälytysjärjestelmän hankkiminen kotiin on järkevää. Lue nyt tärkeimmiksi nousseet syyt alta!


Asko on valmis antamaan lisätietoa ja suojaamaan kotisi ympäri Suomen.

Tiedätkö, paljonko maksaa hälytysjärjestelmä kotiisi?
Hälytysjärjestelmä kotiin?

7 tärkeintä syytä hankkia hälytysjärjestelmä kotiin:


Hälytysjärjestelmä kotiin, miksi? - Murtojen ennaltaehkäisy: Hälytysjärjestelmän hankinta kotiin toimii tehokkaana ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä, joka voi estää murtautumisen ja varkaudet jo ennen niiden tapahtumista. Kun tunkeutuja näkee tunnetun hälytysjärjestelmästä varoittavan tarran, hän usein luopuu ajatuksesta murtautua kohteeseen pelätessään kiinnijäämistä.

Hälytysjärjestelmä kotiin, miksi? - Nopea reagointi hätätilanteissa: Nykyaikainen kotiin asennettava hälytysjärjestelmä reagoi välittömästi havaitessaan epäilyttävän toiminnan, mikä mahdollistaa hälytyskeskuspäivystäjän nopean puuttumisen tilanteeseen videokuvan, äänen ja puheen avulla. Näin myös mahdolliset vahingot minimoidaan.

Hälytysjärjestelmä kotiin, miksi? - Kokonaisvaltainen turva: Hälytysjärjestelmä suojaa paitsi omaisuutta myös kodin asukkaita, tarjoten turvaa ja turvallisuutta heidän arkeensa. Murtosuojan lisäksi kodin hälytysjärjestelmän palvelu- ja laitevalikoimaan kuuluu muun muassa palovaroittimia, vesi- ja vuotovahteja, etäohjattavia älypistorasioita, kameroita ulkovalvontaan sekä älylukkoja.

Hälytysjärjestelmä kotiin, miksi? - Hälytyskeskuspalvelut: Kotisi turvallisuutta valvotaan ympäri vuorokauden ammattilaisten toimesta ja hätätilanteessa osaava henkilöstö on apunasi nopeasti. Tarvittaessa tilannetieto välitetään viranomaisille.

Hälytysjärjestelmä kotiin, miksi? - Ohjaus älypuhelimella:  Nykyaikaiset hälytysjärjestelmät lähettävät ilmoituksia myös suoraan älypuhelimeen, mikä mahdollistaa reaaliaikaisen tilanteen seurannan. Videokuvan avulla varmistat, että kotona on kaikki kunnossa. Voit myös ohjata valaistusta, lukkoja ja sähkölaitteita tai valvoa sisäilman kosteutta ja lämpötilaa.

Hälytysjärjestelmä kotiin, miksi? - Vakuutusalennukset: Useat vakuutusyhtiöt tarjoavat alennuksia kotivakuutusmaksuissa hälytyskeskukseen kytketyn hälytysjärjestelmän kotiinsa asentaneille, mikä voi säästää merkittävästi kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Hälytysjärjestelmä kotiin, miksi? - Mielenrauha: Koti on paikka, jossa tulisi aina tuntea olonsa turvalliseksi. Kotiin hankittu hälytysjärjestelmä antaa asukkaille mielenrauhaa ja turvallisuuden tunnetta, jotka ovat korvaamattomia etuja kotona vietetyn ajan laadun kannalta. Yhteenvetona voidaan todeta, että hälytyskeskukseen kytketty hälytysjärjestelmä on tärkeä osa kodin turvallisuutta. Sen avulla voidaan ennaltaehkäistä rikoksia, suojata omaisuutta ja antaa asukkaille mielenrauha.


Jos siis haluat lisätä kotisi turvallisuutta tai harkitset hälytysjärjestelmän hankkimista, pyydä hinta-arviota hälytysjärjestelmästä kotiisi.
Comments


bottom of page