top of page
Blue Skies

Luminurtsin tarina

"Sujuvoittaa arkeasi" –  Luminurtsi näyttää kuinka asiakkaat laitetaan kaiken muun edelle!

Luminurtsin toiminta alkoi Tuusulassa kesällä 2021  yrittäjä Roope Kauravaaran toimesta. Liikeidea lähti alkujaan liikkeelle lukion yrittäjyyskursseilta ja vahvistui, kun idea voitti Järvenpäässä järjestetyn 24h yrittäjyyskilpailun.

Luminurtsin missiona on helpottaa ihmisten arkea pihatöiden parissa. Teemme pihatöitä ympäri vuoden kotitalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille. Voit tilata meiltä kertaluonteiset pihatyöt tai pidempiaikainen pihan hoitosopimus.

Luminurtsin yrittäjä Roope Kauravaara_ed
Trimmaustyöt Luminurtsi.fi

Suosittelijoitamme

Arvostelumme Googlessa 5/5
(20 arvostelua)


Suurimman osan arvosteluista olemme keränneet Googleen ja ne näkyvät julkisena kaikille hakemalla Googlesta "Luminurtsi"

Ole ajoissa ja varaa pihatyöt, kuten pensasaidan leikkaus jo tänään!

Asiakaspalautteita:

Luminurtsi on tehnyt omakotitaloni tontilla erilaisia pihatöitä, kuten nurmikon leikkausta, sekä ojanpientareiden ja muiden hankalien paikkojen siistimistä. Työn jälki on ollut erinomaista. Saviriihentien asukas suosittelee Tuusulassa!

Olli Nykänen

Olitte keräämässä ja pinoamassa polttopuuni ulkovajaan. Teitte mielestäni ahkerasti ja huolellisesti työn, jonka olimme sopineet. Ja mikä parasta, siistitte klapipinojen jäljet kunnolla. Olin hyvin tyytyväinen työnjälkeen. Kiitos!

Auli Sipiläinen

Voimme lämpimästi suositella Luminurtsin palveluita! Työn jälki on ollut erittäin hyvää ja yhteistyö sujuu helposti ja joustavasti. Aikataulut pitävät ja asiakkaan tarpeet ja toiveet otetaan huomioon.

Satu Packalén

Olemme pieni taloyhtiö Hyrylän keskustan tuntumassa. Teetimme Luminurtsilla pensasaitojen/pensaiden leikkuun ja juuriston perkauksen. Työ tehtiin sovitusti, työn jälki moitteetonta, huolellista. Suosittelemme lämpimästi Luminurtsin palveluita.

As.Oy Hyökkälänhaka

bottom of page