top of page

Yleisimmät kysymykset pihatöistä

Pitääkö meidän olla kotona pihatöiden aikana?

Työt hoidetaan aina yhteisen sopimuksen mukaisesti. Asukkaan läsnäolo ei ole lähtökohtaisesti riippuvainen palvelun suorittamiselle. Se, haluatko olla kotona palvelun suorittamisen ajankohtana, on siis oma valintasi.

Voimmeko hyödyntää omia laitteitamme pihatöissä?

Lähtökohta on, että Luminurtsilta löytyy oma tarvittava välineistö pihatöihin, mutta myös asiakkaan työvälineitä voidaan käyttää, jos tarvetta olisi esimerkiksi jollekin tietylle työvälineelle, jota asiakas haluaa työssä käytettävän. Tällaiset kysymykset ovat aina sopimuskohtaisia.

Kuinka kauan esimerkiksi ruohonleikkuu tai pensasaidan leikkaus kestää?

Arvion voi antaa parhaiten kartoituskäynnillä, jolloin yhdessä asiakkaan kanssa kierretään piha ja käydään läpi kaikki tarpeet ja toivomukset liittyen palveluun.

Työt pyritään aina tekemään asiakkaan etujen mukaisesti.

Onnistuuko polttopuiden tekeminen ja puunkaato?

Polttopuiden tekeminen ja puunkaato kuuluu palvelutarjontaamme. Meillä on olemassa myös  tarvittavat vastuuvakuutukset ja olemme erikseen vakuuttaneet puunkaadon.

Kuinka pitkä odotusaika pihatyö- palveluissa on?

Työt tehdään aina mahdollisimman nopeasti asiakkaan tekemän tilauksen jälkeen. Palvelu pyritään suorittamaan usein jo saman päivän aikana tai heti seuraavana päivänä. Kuitenkin tilauksen tekeminen ajoissa auttaa saamaan palvelua juuri silloin kuin haluat!

Miten lasku on mahdollista maksaa ja kuuluuko tuntihintaan vakuutukset?

Lasku on mahdollista saada sähköpostilaskuna, kirjelaskuna tai verkkolaskuna. Laskutus on mahdollista niin yksityishenkilö kuin yritysasiakkaille.

Tuntihintaan kuuluu vakuutukset. Meiltä löytyy yrityksen vastuuvakuutus ja työtapaturmavakuutukset. Sinä saat nauttia hyvin ja luotettavasti hoidetusta pihasta!

Kuka pihatyöt tulee tekemään ja millaista kokemusta löytyy?

Luminurtsi Yhtiöiden toiminnasta vastaa toimitusjohtaja Roope Kauravaara. Vuodelle 2023 on palkattu pihatöihin viisi osaavaa ja ahkeraa työntekijää.

Roope Kauravaara on kerryttänyt aluksi toiminimellä kiinteistöhuollon osaamistansa ahkeran tekemisen ja valtavan intohimon avulla vuodesta 2021 alkaen. Luminurtsin yhtiömuodon muutos tehtiin vuoden 2022 lopussa ja Luminurtsi on nykyään Luminurtsi Yhtiöt Oy. Kaikki Luminurtsin työntekijät ovat perehdytetty toimimaan Luminurtsin ylläpitämien tavoitteiden, arvojen ja laadun mukaisesti. 

Mitä jos työ kestää vain 30min, kuinka paljon laskutetaan asiakkaalta?

Minimilaskutuksemme on 1 tunti. 

Työt, kuten kukkien kastelu on kuitenkin yleensä lyhytkestoisempaa, jonka vuoksi yhdessä asiakkaan kanssa voidaan sopia useamman käynnin hinta perustuen käytettyyn kokonaistyöaikaan.

bottom of page