top of page

Aidan maalaus-
Tuusula & Kerava & Järvenpää & Vantaa & Helsinki

Aidan maalaus ja muut piharakenteiden maalaustyöt Luminurtsilta Uudenmaan alueella!

Aidan maalaus - luminurtsi.fi

 Aidan Maalaus ja Maalaustyöt – Ammattitaidolla Tuusulassa, Keravalla, Järvenpäässä, Vantaalla ja Helsingissä

Kun on aika uudistaa aidan ulkonäköä tai toteuttaa muita maalaustöitä, palvelumme kattaa koko Tuusulan, Keravan, Järvenpään, Vantaan ja Helsingin alueet. Meiltä saat avun niin yksinkertaiseen aidan maalaukseen kuin isompiinkin piharakenteiden maalausprojekteihin.

Aidan Maalauksen Merkitys:

Aidan maalaus ei ole vain ulkonäön päivitystä, vaan se on myös tärkeää aidan kunnossapidon kannalta. Oikein maalattu aita kestää paremmin sääolosuhteita ja näyttää samalla edustavalta. Aidan maalauksella voit myös sovittaa sen yhteen rakennustesi ja ympäristösi kanssa.

Maalausprosessi:

Maalausprosessimme alkaa aidan perusteellisella tarkastelulla ja mahdollisten korjaustarpeiden arvioinnilla. Huolellinen puhdistus ja pohjustus ovat avainasemassa, jotta maali tarttuu hyvin ja lopputulos on pitkäkestoinen. Valitsemme jokaiseen projektiin sopivat maalit yhdessä asiakkaan kanssa, jotta saavutetaan haluttu lopputulos. Maalit voit hankkia itse tai halutessasi mekin voimme tehdä sen!

Palvelumme:

Tarjoamme laajan valikoiman maalauspalveluita, jotka sisältävät aidan maalauksen lisäksi myös muita piharakenteiden  maalaustöitä, kuten huvimajan tai leikkimökin maalauksen. Olipa kyseessä sitten uuden aidan maalaus tai vanhan aidan uudistaminen, meiltä löytyy kokenut ja osaava tiimi työn suorittamiseen. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kartoituskäynnin veloituksetta!

Olipa tarpeesi mikä tahansa maalaustöihin liittyen, Ota yhteyttä.
Käydään maalaustyö läpi ja autetaan sinua löytämään sopiva ratkaisu!

bottom of page