top of page

Kaatopaikalle vienti -
Tuusula & Kerava & Järvenpää & Vantaa & Helsinki

Kaikenlaiset kaatopaikalle viennit Luminurtsilta Uudenmaan alueella!

Kaatopaikalle vienti - Luminurtsi.fi

Kaatopaikalle Vienti – Ratkaisu Yksityis- ja Yritysasiakkaille Tuusulassa, Keravalla, Järvenpäässä, Vantaalla ja Helsingissä

Tarvitsetko helpon tavan hoitaa kaatopaikalle puutarhajätteet, rakennusjätteet tai tyhjentää varaston? Luminurtsi tarjoaa kaatopaikalle vientipalvelua niin omakotitaloasukkaille kuin yrityksillekin Tuusulan, Keravan, Järvenpään, Vantaan ja Helsingin alueilla.

 

Omakotitaloasukkaille tarjoamme joustavan palvelun, joka sisältää jätteiden poisviennin erikseen tilattuna tai osana muita tekemiämme töitä, kuten puutarhanhoitoa. Usein meiltä kysytään myös varastojen tyhjentämistä ja turhien tavaroiden poisvientiä muiden pihatöiden yhteydessä.

Yritysasiakkaille kaatopaikalle vienti palvelu on erityisen suosittu varaston tyhjennysten ja toimitilojen puhdistusten yhteydessä. Käytämme monipuolista kalustoa, joka sisältää muun muassa pakettiautoja ja tilavia kuomullisia peräkärryjä, varmistaaksemme, että mahdollisimman paljon jätettä saadaan kerralla kyytiin ja kuljetukset sujuvat tehokkaasti.

Kaatopaikalle viennissä käytämme HSY: n Sortti-asemia, Tuusulan Hakesampo haketerminaalia tai Järvenpään Kiertokapulaa, varmistaen jätteiden asianmukaisen ja ympäristöystävällisen käsittelyn.

bottom of page