top of page
Terassin öljyäminen Uudellamaalla.png

Terassin öljyäminen -
Tuusula & Kerava & Järvenpää & Vantaa & Helsinki

Luminurtsi hoitaa terassien öljyämiset luotettavasti Uudellamaalla!

Terassin öljyäminen Luminurtsilta

Uudista Terassisi Ilme -
Terassin Öljyäminen Tuusulassa, Keravalla, Järvenpäässä, Vantaalla ja Helsingissä

Kun terassisi Tuusulassa, Keravalla, Järvenpäässä, Vantaalla tai Helsingissä kaipaa uudistusta, meidän terassin öljyämispalvelumme tarjoaa laadukkaan ratkaisun sen hoitoon ja suojeluun. Terassin öljyäminen on tärkeä toimenpide terassin kunnossapidon ja ulkonäön kannalta. Öljyäminen suojaa puuta kosteudelta, UV-säteilyltä ja muilta sääolosuhteilta, mikä auttaa terassia säilyttämään värinsä ja vähentää halkeilua.

Milloin on oikea aika öljytä terassi?

Terassin öljyäminen on parasta suorittaa, kun sääolosuhteet ovat kuivat ja lämpötila pysyy yli 5 asteen ympäri vuorokauden. Tämä varmistaa, että öljy imeytyy ja kuivuu tehokkaasti. Ihanteellinen ajankohta öljyämiselle on kevät tai alkukesä, jolloin sää on usein vakiintunut, mutta ei liian kuuma.​

Mikä on paras sää terassin öljyämiselle?

Ihanteellinen sää terassin öljyämiselle on kuiva ja pilvinen päivä. Vältä öljyämistä suorassa auringonpaisteessa, sillä se voi kuivattaa öljyn liian nopeasti. Varmista, että terassi on täysin kuiva ennen öljyämistä. Kosteus voi estää öljyn imeytymisen puuhun ja vaikuttaa lopputulokseen.

Kuinka usein terassi tulisi öljytä?

Terassin öljyäminen tulisi tehdä vähintään kerran joka toinen vuosi. Riippuen terassin käytöstä ja sijainnista, se saattaa vaatia vuosittaisen öljyämisen. Säännöllinen öljyäminen auttaa ylläpitämään puun kuntoa ja ulkonäköä, pidentäen terassin käyttöikää.

Terassin Öljyämisen prosessikuvaus:

Vaihe 1. Terassin Perusteellinen Puhdistus: Aloita poistamalla kaikki lika, sammal ja mahdolliset vanhat öljyjäämät. Tämä varmistaa, että uusi öljykerros tarttuu kunnolla.

Vaihe 2. Terassin Huolellinen Kuivaus: Anna terassin kuivua kunnolla pesun jälkeen. Kuivuus on tärkeää, jotta öljy imeytyy syvälle puuhun.

Vaihe 3. Öljyvalinta ja Levitys: Valitse terassillesi sopiva öljy. Levitä öljyä tasaisesti siveltimellä tai esimerkiksi terassiöljylastalla, työskentele muutama lauta kerrallaan varmistaen, että öljyä ei jää liikaa pinnalle.

Vaihe 4. Kuivumisen Seuranta: Anna öljyn kuivua riittävästi ennen terassin käyttöönottoa. Kuivumisaika vaihtelee sääolosuhteiden mukaan.

Luminurtsin palvelut kattavat:

Tarjoamme monipuolista palvelua terassin öljyämiseen. Olipa kyseessä sitten pienempi yksittäinen terassi tai laajat ulkotilat, meillä on tarvittava osaaminen ja kokemus sekä välineet hoitaa työ tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Huolehdimme siitä, että terassisi öljyäminen suoritetaan huolellisesti, ja lopputulos on sekä kestävä että esteettisesti miellyttävä.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tai varataksesi palvelumme ajoissa.

Täytämme jo nyt vuoden 2024 kevään ja kesän työkalentereita!

bottom of page