top of page

2024 Älykäs langaton hälytysjärjestelmä: Kotisi ja yrityksesi turva

Miksi valita Verisuren langaton hälytysjärjestelmä vuonna 2024?

1. Kattava turvaus: Verisuren hälytysjärjestelmä suojaa varkailta, tulipaloilta, vesivahingoilta ja auttaa läheisturvaan liittyvissä hätätilanteissa.

2. Älykäs teknologia: Verisure käyttää viimeisintä älyteknologiaa, joka mahdollistaa kauko-ohjauksen ja reaaliaikaisen seurannan. Verisuren oma tuotekehitys on Ruotsissa.

3. 24/7 Valvonta: Hälytykset tulevat suoraan Verisuren omaan hälytyskeskukseen, joka on valmiina ksäittelemään hälytyksen ja ohjaamaan oikean avun paikalle vuorokauden ympäri.

4. Helppo asennus ja käyttö: Asennus on nopeaa ja vaivatonta. Verisuren ammattilainen hoitaa asennuksen ja auttaa sen käyttöönotossa sekä päivittäisessä käytössä. Hälytysjärjestelmän voi kytkeä päälle koodilla tai näyttämällä vain avaimenperää käyttönäppäimistöön. Langaton hälytysjärjestelmä sopii siis myös perheen pienimmille.

Kaikki tammi- helmikuun 2024 aikana Luminurtsilta hälytysjärjestelmän tilanneet saavat kaupanpäälle 100€ arvoisen lahjakortin pihatöihin! 

Verisuren logo

Luminurtsi Yhtiöt Oy - Verisure myyntipartneri

Luminurtsi Yhtiöt Oy toimii luotettavana Verisuren langattomien hälytysjärjestelmien myyntipartnerina. Vaikka erikoistumme kiinteistönhuoltoon ja pihatöihin, olemme laajentaneet palveluvalikoimaamme vuodelle 2024. Haluamme tarjota älykkäällä hälytysjärjestelmällä lisäturvaa koteihin ja yrityksiin.

 

Hoidamme päivittäin useita pihoja ja olemme huomanneet, että vielä todella moni koti ja yritys on suojaamatta. Tavoitteenamme Verisuren myyntipartnerina on siis parantaa kotejen ja yritysten turvallisuutta ja kasvattaa liiketoimintaamme monipuolisilla palveluilla. Pyrimme tarjoamaan kiinteistöille kokonaisvaltaiset palvelut, niiden pihatöistä, turvallisuuteen.

Verisure hälytysjärjestelmä

Ota yhteyttä ja täytä lomake

Kiitos viestistäsi, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

bottom of page